Bingo

Hver uke har du muligheten til å være med i kampen om flere tusen kroner når vi spiller radiobingo, og nå kan du snart også kjøpe bingobrett på nett! Premiepotten kan stige til maksimalt 100.000 kroner.

 

Vi spiller bingo på følgende tidspunkt:

Mandag kveld kl 21.00: JærRadioen og Radio Grenland

Fredag kveld kl 22.00: Radio Sandnes og Radio Nordsjø

 

Vil du være med så kjøper du dine bingoblokker på et av våre utsalgssteder. Gjør deg klar ved radioen mandag eller fredag kveld. Spillereglene forklares enkelt i starten av hver sending.

Vi anbefaler at du bruker en FM eller DAB radio, og forsikrer deg om at du har god dekning i god tid før spillet starter. Vi anbefaler ikke at du spiller bingo ved hjelp av nettradio, ulike typer nettradioer opplever i perioder forsinkelser og ustabilitet i lyd som vi ikke har kontroll over.

 

Våre utsalgssteder er:

Stavanger, Circle K Haugesundsgt.

Stavanger, Europris Madla

Sola, Europris Sola

Sandnes, Rema 1000 Varatun

Sandnes, Circle K Hana

Sandnes, Circle K Hommersåk

Sandnes, Circle K Åsedalen

Sandnes, Rema 1000 Ganddal

Ålgård, YX 7-11 Ålgård (NY!)

Klepp, Coop Extra Klepp Stasjon

Orre, Coop Prix Orre

Bryne, Bankers Pizza Bryne (NY!)

Nærbø, Circle K Nærbø

Varhaug, Esso Varhaug

Vigrestad, MIX Vigrestad (NY!)

Ogna, YX Ogna

 

Bingobrett selges i kassen, og det enkleste er om du har nøyaktig beløp i kontanter. Lykke til!

 

Ønsker du å selge bingoblokker i din butikk? Kontakt vår regnskaps- og administrasjonsavdeling på 51 97 92 00. Tastevalg 3.

 

Regler og informasjon for vår radiobingo:

Bingoheftet koster 50,- kroner, og inneholder 3 spill/omganger. Bingohefter kan kjøpes hos oss i radioen, eller på et av våre utsalgssteder.

Vi spiller om ordinære premier for 1, 2 og 3 rekker i hver omgang, rekkene må komme innenfor samme firkant på heftet.

I siste spill/omgang spiller vi også om pyramidepremien, som stiger for hver uke som går, og maksimalt kan stige til 100.000 kroner. Pyramidepremien utløses dersom du den som vinner får 3. rekkers bingo i denne omgangen utløst på et av ukens pyramidetall (som siste tall).

Ved bingo må du ringe 51665040 så fort som mulig. Bingo på tidligste oppleste tall gir gevinst. Dersom flere spillere får bingo på samme tall deles gevinsten, men aldri til lavere gevinst enn 100,- kroner.

Til programleder skal du oppgi tallongnummeret ned til høyre for ruten du har fått bingo i.

Navn på vinnere annonseres ved slutten av hvert spill. Du kan ikke melde inn bingo etter at programleder har annonsert at hvert spill er avsluttet.

For å gjøre krav på gevinst må hele heftet sendes til oss i posten, påført navn, adresse og kontonummer (skriv tydelig). Heftet kan også leveres fysisk i radioen. 

Premier utbetales til konto, hver onsdag, til brett som er mottatt til oss til og med den aktuelle dagen. (Vinnere har den som regel på konto torsdag morgen).

Personopplysninger som sendes oss blir lagret for at vi skal kunne utbetale premier, og ellers for å oppfylle krav fra myndighetene om dokumentasjon til regnskap o.l. Opplysningene benyttes ikke i andre sammenhenger.

Dersom bingosendingen skulle bli avlyst på grunn av tekniske problemer eller liknende kan bingoheftet byttes inn i brett til en senere omgang hos oss i radioen.

Vi anbefaler at du bruker en FM eller DAB radio, og forsikrer deg om at du har god dekning i god tid før spillet starter. Vi anbefaler ikke at du spiller bingo ved hjelp av nettradio, ulike typer nettradioer opplever i perioder forsinkelser og ustabilitet i lyd som vi ikke har kontroll over. Tap av signal gir ikke grunn til retur av brett e.l.